08.10.2018

SAFEDRY THERMEX ERD. Чудова новина!

SAFEDRY THERMEX ERD.  Чудова новина!

Цієї осені компанія Thermex знову щедра на подарунки. До кінця 2018 року діє акція на Мегапопулярні водонагрівачі SAFEDRY THERMEX ERD. За умовами акції компанія Thermex збільшує терміни гарантійних зобов'язань на серію SAFEDRY THERMEX ERD  –  10 років на внутрішній бак і 2 роки  –  на електричну частину. Встигни придбати сучасний та надійний водонагрівач!

Збільшений термін гарантії на бак дійсний за наявності оригінальної наліпки на керівництві з експлуатації, що буде постачатись разом із баками.

SAFEDRY THERMEX ERD – це водонагрівач в строгому класичному корпусі з інноваційним нагрівальним елементом Ceramic Heat. Унікальний «сухий» нагрівальний елемент Ceramic Heat перешкоджає утворенню накипу і захищає від корозії. Може експлуатуватися із жорсткою водою, має високі екологічні властивості і підвищену надійність. Зручний механічний регулятор дозволяє робити легке налаштування лише одним рухом.

Покриття із біосклофарфора надійно захищає внутрішній бак від корозії та зберігає воду чистою і свіжою, як у фарфоровому глечику.

 

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних.